Ontluchtingen

Een van onze productcategorieën op onze webshop zijn ontluchtingen. Deze zijn onder te verdelen in enkelwandige en dubbelwandige ontluchting. Een ontluchting bestaat uit een aluminium plakplaat en een zwarte kap. Deze worden als een pakket geleverd bij onze webshop. Als u de ontluchting gaat monteren adviseren wij deze waterdicht te maken met een stuk zelfklevend EPDM. De ontluchtingen die beschikbaar zijn bij de Klusleverancier zijn niet geschikt voor boven de cv-ketel of andere warmte bronnen.

Ventilatie van uw woning

Dakontluchting zorgt voor een betere ventilatie van uw woning.  Dakontluchting is de ideale oplossing voor permanente dakontluchting. In meerdere ruimtes komt dakontluchting dan ook van pas. Zowel binnen- als buitenshuis. Het is slim om ontluchting te hebben. Het voorkomt schimmels die u kunt inademen. Deze zijn niet goed voor uw gezondheid. Dit komt omdat zonder goede ontluchting de luchtvochtigheid in uw huis een stuk hoger ligt dan met goede ontluchting. Als u geen ontluchting heeft kan dit vocht niet ontsnappen en ontstaan er schimmels. Schimmels ontstaan bij plekken waar warmte en vocht samenkomen. Dit komt vaak voor bij zolders. Hier is vaak geen goede ontluchting en dan ontstaat schimmel.

Enkelwandige of dubbelwandige ontluchting?

Bij onze webshop zijn enkelwandige en dubbelwandige ontluchtingen in verschillende maten verkrijgbaar. Het verschil tussen enkelwandige en dubbelwandige ontluchting is onder andere de prijs, zo is enkelwandig goedkoper dan dubbelwandig. Dubbelwandige ontluchting trekt meer condens en vuil aan dan enkelwandig. Ook is een dubbelwandige ontluchting beter geïsoleerd dan een enkelwandige ontluchting.

Over Klusleverancier

De Klusleverancier heeft naast ontluchtingen ook veel andere doe-het-zelf producten verkrijgbaar. Dit zijn producten zoals, lichtkoepels, zinkwerk, golfplaten en EPDM. Dit zijn allemaal producten van zeer hoge kwaliteit die u van ons gewend bent. Bij het toepassen van deze materialen kunt u altijd om advies vragen bij onze klantenservice. U kunt ons bereiken via het e-mailadres: info@klusleverancier.nl. Als u liever belt kan dat natuurlijk ook! Het nummer waarop wij bereikbaar zijn is: 088-030 6290. U kunt ons bellen van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 17:00.

Lees ook:

  • Geen gerelateerde onderwerpen