De producten van de Klusleverancier

Bij onze webshop zijn verschillende categorieën producten verkrijgbaar. Er zijn zeven verschillende categorieën op de website. Deze categorieën bestaan uit: lichtkoepels, zink, isolatie, golfplaten, dakbedekking, hemelwater en ontluchtingen. Deze hebben ook weer subcategorieën. In totaal zijn het dus honderden producten die verkrijgbaar zijn op onze webshop.

Categorieën Klusleverancier

De productcategorieën aanwezig bij de Klusleverancier.

Lichtkoepels

Een lichtkoepel is een koepel die licht door laat in een donkere kamer. Er zijn veel verschillende soorten lichtkoepels. Er zijn enkelwandige, dubbelwandige en driewandige lichtkoepels. Deze zijn ook weer in te delen per vorm. Zo zijn er piramide, vierkante en ronde lichtkoepels. De lichtkoepels die wij verkopen bij de Klusleverancier zijn van zeer respectabel materiaal en van hoge kwaliteit.

Zinkwerk

Zinkwerk is een van onze specialiteiten. De zink is van uitstekende kwaliteit en in verschillende maten en vormen verkrijgbaar. Onze medewerkers kunnen u ook altijd van advies voorzien als u vragen heeft over zinkwerk. De montage en het plaatsen van zink vraagt veel kennis. Onze medewerkers hebben deze kennis en kunnen u altijd van hulp voorzien.

Golfplaten

Er zijn drie verschillende soorten golfplaten aanwezig bij de Klusleverancier. Daarnaast zijn er ook kanaalplaten. De materialen die verkrijgbaar zijn bij de Klusleverancier zijn: polycarbonaat, PVC en polyester. Hiervan is polycarbonaat het sterkste materiaal. De kanaalplaten zijn ook alleen in polycarbonaten vorm verkrijgbaar. De golfplaten kunt u op meerdere manieren toepassen. Ze worden vaak gebruikt bij schuren.

Isolatie

Wilt u graag een zuiniger huis, waardoor u veel geld bespaard? Dan is PIR isolatie de juiste keuze. De warmte wordt beter in uw woning gehouden, hierdoor hoeft u minder te stoken. Uiteindelijk scheelt dit weer in de portemonnee. Bij onze webshop kunt u isolatie los of in bulk vorm kopen. Het isolatiemateriaal is in verschillende diktes verkrijgbaar. Hoe dikker de isolatieplaat hoe beter die isoleert. U kunt controleren welke isolatiewaarde de plaat heeft op onze webshop. Hoe hoger de isolatiewaarde hoe beter de plaat isoleert.

Dakbedekking

Dakbedekking is een product dan niet zo vaak wordt verkocht bij de Klusleverancier. Er zijn verschillende soorten dakbedekking verkrijgbaar, zoals bitumen en EPDM. De dakbedekking is vooral bedoelt voor platte daken. Al is er ook materiaal verkrijgbaar dat voor hellend dak gebruikt kan worden, zoals dakpanplaten. Als u een plat dak wilt vernieuwen raden wij EPDM aan. Dit is een materiaal, wat van zeer hoge kwaliteit is en wat meer dan 50 jaar meegaat!

Hemelwater

Een product dat ook belangrijk is bij het aanleggen van een dak. Zonder een hemelwaterafvoer ontstaan lekkages in uw dak, omdat het water nergens naar toe kan. De hemelwaterafvoeren zijn in verschillende soorten verkrijgbaar, zoals EPDM, lood en PVC. Ieder materiaal heeft zijn eigen voordeel. Wilt u meer weten over hemelwaterafvoeren kijk dan op de categorie hemelwater op onze webshop.

Ontluchtingen

De laatste categorie aanwezig op onze webshop. De ontluchtingen zijn weer in twee categorieën te verdelen. Enkelwandige ontluchting en dubbelwandige ontluchting. Dit product zorgt ervoor dat vocht kan ontsnappen uit uw huis. Als u geen ontluchting heeft kunnen er schimmels ontstaan die slecht zijn voor uw gezondheid. Dubbelwandige ontluchting werkt beter tegen condens en vuil dan een enkelwandige ontluchting.

Meer informatie

Wilt u nog meer informatie over onze producten of wilt u graag advies hebben? Neem dan contact met ons op. De Klusleverancier is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot en met 17:00. U kunt ons bereiken op 088-030 6290 of via onze e-mail. Ons e-mail adres betreft: info@klusleverancier.nl. Onze medewerkers zullen proberen u van alle informatie die u nodig heeft te voorzien. Succes met klussen!

Lees ook:

  • Geen gerelateerde onderwerpen
Getagd met , , , , , , ,